Herstel en onderhoud

Wij onderhouden en herstellen alle fietsen

Alle Typen of merken, oud of nieuw

Fietsboerke Jos staat klaar voor alle herstellingen. Elke fiets krijgt dezelfde goede zorgen. Wij sleutelen alle merken en alle types terug naar topconditie. En ook alle leeftijden, van een gloednieuwe fiets die u bij ons aankocht tot de veteraan met lange staat van dienst. Ook elektrische fietsen herstellen we met dezelfde deskundigheid.
U kan rekenen op een onberispelijke service en gedegen vakkennis die elk probleem en elke schade snel en keurig verhelpen. Wij trachten elke herstelling uit te voeren binnen een termijn van 2 à 3 dagen (behoudens uitzonderingen in drukke perioden).

Elke fiets is gebaat bij regelmatig onderhoud. De ogenschijnlijke eenvoud van een fiets verhult dat het een machine is met heel wat bewegende delen die op elkaar zijn afgestemd en goed samen moeten werken. Fietsboerke Jos helpt u om uw fiets in de beste staat te brengen en te houden. Nazicht van remmen, ketting en versnellingssysteem, verlichting,… garandeert dat uw tweewieler steeds uitstekend functioneert en in regel staat met het verkeersreglement.
Maar we kunnen ook verder gaan dan dat. Door kleine aanpassingen of uitgebreid onderhoud kunnen er vaak efficiëntie en betere prestaties uit een fiets gehaald worden. Minder weerstand en dus soepeler pedaalbeweging, sneller schakelen zonder storingen,… Dit is natuurlijk voor elke fietsgebruiker nuttig, maar zeker racefietsen en mountainbikes voor liefhebbers of competitie zullen hiervan de voordelen ondervinden.

Schuilt er een doe-het-zelver in u en sleutelt u graag aan uw eigen fiets? Dan staat Fietsboerke Jos u graag bij met raad en daad. Wij geven u advies over onderdelen, merken en beste werkwijzen. U profiteert van de vakkennis en ervaring van een professional wanneer u zelf aan het werk gaat om herstellingen uit te voeren of meer te halen uit uw fiets.